Wereld Dieren Dag

4 okt 2019 | Blog

Vandaag is het Wereld Dieren Dag 2019.

De dag waarop we met z’n allen onze huisdieren wat extra gaan verwennen.

Vandaag wil ik ook mijn (onze) huisdieren in de kijker zetten.

Bovenaan links staat Lola, onze statige dame, met de allerliefste oogjes, ze kan iedereen rond haar pootje draaien als ze dat wil.

Bovenaan rechts staat Simba, de lamme goedzak, een beetje een aandachtszoeker, maar een echte allemansvriend.

Onderaan links vinden we Django, de onstuimige maar superlieve Amstaff x Franse Bulldog kruising. Django had een hele grote rugzak mee toen we hem ondertussen 3 jaar geleden uit het asiel hebben gehaald. Het heeft een tijdje geduurd eer hij ons leerde vertrouwen, maar eens je zijn vertrouwen gewonnen hebt, gaat hij voor jou door een vuur.

Onderaan rechts hebben we dan onze senior Spike. Spike is voor zijn bijna 11 jaar nog steeds vitaal en maakt nog regelmatig puppy achtige bokkensprongetjes.

Lola, Simba en Django zijn herplaatsers die in hun vorige thuissituatie niet meer gewenst waren. Het verhaal van Django is iets complexer, hij is als pup in beslag genomen en uiteindelijk vrij voor adoptie gekomen. Op basis van de informatie die we via via en van Django zelf hebben gekregen, waren de eerste 6 maand van zijn leven helemaal geen gelukkige tijden.

Maar wij doen er alles aan om hen koningen en Queen van ons huis te laten zijn, want elk dier verdient een goed en mooi leven.

Tags: