Voor welke diensten kan je bij mij terecht?

Visie

Wil je weten waar ik voor sta? Neem een kijkje op de Visie pagina, daar leg ik je uit waar ik garant voor sta.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je wel starten, maar twijfel je of we wel een goede match zullen zijn?
Kom langs voor een gezellige babbel en een gratis kennismakingsgesprek.

Individuele begeleiding

60€ per gesprek – 1 uur per gesprek. Een traject duurt gemiddeld 5 sessies: 300€

Het individuele begeleidingstraject bestaat gemiddeld uit 5 sessies.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek heb ik vaak al een goed beeld van jouw vragen en klachten gekregen. Je krijgt een vragenlijst thuis gestuurd die je digitaal kan invullen en ook vraag ik je om minstens drie dagen bij te houden wat je eet. De ingevulde vragenlijst stuur je uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan je afspraak voor je eerste sessie naar me toe, zodat ik ze alvast door kan nemen.
Vervolgens stel ik een specifiek behandelplan voor je op. Wanneer er sprake is van tekorten, kunnen er voedingssupplementen geadviseerd worden om de tekorten aan te vullen.

Tijdens de eerste sessie bespreken we de vragenlijst, kijken we naar je voeding en nemen we de medische geschiedenis door om er achter te komen waar mogelijk de klachten begonnen zijn

Tijdens het tweede gesprek analyseren we jouw voedingsdagboek dat je sinds de eerste sessie hebt bijgehouden en bespreken we de gezondere alternatieven. Ook krijg je concrete tips mee over hoe je gezonde voeding in jouw leven kan integreren.

Gesprek 3 en Gesprek 4 zijn opvolgingsgesprekken waar we jouw struikelblokken bekijken, aanpakken en bijsturen waar nodig.

Gesprek 5 is het laatste gesprek, hier evolueren we samen ons afgelegde traject en krijg je tips mee om het op lange termijn vol te houden.

Duo begeleiding

90€ per gesprek – 1.5 tot 2 uur per gesprek. Een traject duurt gemiddeld 5 sessies: 450€

Heb je een beetje plankenkoorts en durf je de stap niet alleen zetten?

Willen jullie als gezin of koppel samen aan een traject beginnen om gezonder te leren leven?

Kom je liever langs met een vriend of vriendin, je moeder of je vader? Omdat je samen gemotiveerder en sterker staat?

Dan is het Duo begeleidingstraject iets voor jullie.

De gesprekken hebben dezelfde inhoud als het individuele begeleidingstraject, maar duren ongeveer een halfuur langer en jullie genieten ook van een voordeliger tarief.

Begeleid winkelbezoek

75€

Wil je beginnen met een gezondere levensstijl, en heb je tijdens het individuele of duo begeleidingstraject praktische vragen? Ben je meer een “hands-on” persoon? Vraag tijdens het individuele of duo begeleidingstraject om samen een begeleid winkelbezoek te doen.

Tijdens dit bezoek volg ik jou in de supermarkt terwijl je jouw normale boodschappen in de kar legt.

Nadien bespreek ik met jou de gezondere alternatieven voor jouw keuzes.

Jij beslist wat in de winkelkar terecht komt, maar nu met meer kennis.

Begeleiding aan huis

Ben je niet goed te been? Heb je geen vervoer?

Dan kom ik met plezier bij jou aan huis voor de individuele of duo begeleiding.

Orthomoleculair voedingsadvies

Voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst via de mail. De vragen gaan over je medische geschiedenis en je huidige klachten. De ingevulde vragenlijst stuur je uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan je afspraak voor je eerste sessie naar me toe, zodat ik ze alvast door kan nemen.
Ik vraag je ook om een (digitaal) voedingsdagboek door te sturen van minstens 3 (normale) dagen, zodat ik alvast een inzicht krijg in jouw eetpatroon.

Vervolgens stel ik een specifiek behandelplan voor je op. Dit kan bestaan uit een geadviseerde voedings- en/of leefstijl, psychosociaal advies en beweegadvies. Wanneer er sprake is van tekorten, kunnen er voedingssupplementen geadviseerd worden om de tekorten aan te vullen.

Tijdens de eerste sessie bespreken we de vragenlijst, kijken we naar je voeding en nemen we de medische geschiedenis door om er achter te komen waar mogelijk de klachten begonnen zijn. Trek voor de eerste sessie zeker anderhalf tot twee uur uit.

Vervolgens overlopen we het behandelplan dat ik heb opgesteld, met het doel het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren. De essentie van orthomoleculaire therapie is dat we het lichaam aanspreken om het zelf genezend vermogen aan te zetten door middel van voedingsstoffen die door het lichaam worden herkend. Elk behandelplan is uniek, net zoals elke mens.

Vervolgens hebben we tweewekelijkse opvolggesprekken tot jij op het punt staat dat je wou bereiken.

Tarief: 100€ voor het eerste gesprek (inclusief verwerking van de vragenlijst en opstellen van het behandelplan) – 60€ per vervolggesprek van gemiddeld 1 uur